Belgium's got talent

De weg naar het grote podium van Belgium's got talentBelgium's got talent

De eerste keer dat Roel Ringoet magie ervaarde was op zijn 6 jaar, toen zijn grootvader een lucifer aan het plafond deed kleven. Eerst liet zijn grootvader de lucifer volledig opbranden en daarna gooide hij de lucifer tegen het plafond, de lucifer bleef hangen, zoals beloofd. Tot grootmoeder binnen kwam, afgaande op het enthousiaste gelach en plezier dat uit de woonkamer kwam. Grootvader deed zijn kous uit en sloeg de lucifer van het plafond. 

Roel zijn eerste magische herinnering was geboren en de interesse in onverklaarbare fenomenen en magie is sindsdien enkel en alleen maar gegroeid. Men zou hieruit ook kunnen besluiten dat Roel de eerste zes jaren van zijn leven heeft moeten doorbrengen zonder magie.  

Nonkel Mark en David Copperfield waren de eerste goochelaars die Roel op jonge leeftijd leerde kennen. David Copperfield kwam vaak op de televisie en nonkel Mark maakte grote indruk op familiefeesten met zijn podium-show waarbij hij tantes doorzaagde en nonkels liet verdwijnen. Na al dit spektakel volgde voor Roel de aanschaf van een eerste goocheldoos, deze werd via de schoorsteen geleverd door Sinterklaas. Enkele dagen later, werd de eerste goochelshow van Roel Ringoet gegeven in de woonkamer van zijn ouders.  

Roel zijn interesse in magie explodeerde en alle vrije tijd werd gespendeerd aan het oefenen van trucs en het bestuderen van boeken en DVD's. Roel Ringoet sloot zich aan bij een goochelclub en na het slagen voor het ingangsexamen mocht hij toetreden tot 'the brotherhood of magic'. Hierdoor leerde hij verschillende interessante mensen kennen en kreeg hij toegang tot internationale conventies, lezingen en masterclasses van de absolute wereldtop.

Roel Ringoet in Belgium's got talent

Een niet te missen kans deed zich voor dankzij het televisie-programma Belgium's got talent op VTM. Roel begon samen met zijn vrienden van de goochelclub, te brainstormen rond een geschikte act. Dankzij hulp, voorbereiding en de juiste mindset slaagde Roel Ringoet in zijn doel om een ongelooflijk spectaculaire act te brengen waardoor hij de vier juryleden ja deed stemmen. Deze ervaring leidde tot een exponentiële groei aan ervaring, vakmanschap en liefde voor magie.

Auditie Belgium's got talent

Roel Ringoet is in heel België te boeken via het contactformulier. Wanneer u met ons contact opneemt, zullen we Roel zijn beschikbaarheid bekijken en samen met u afstemmen welke formule of combinatie het meest geschikt is voor uw feest. We bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte.


Nothing is impossible - Nikola Tesla

Belgium's got talent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x